Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485 E-mail: mvkepviselo@t-online.hu
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György

 

Tisztelt Cím!

A Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért honlapjához (www.mvkepviselo.hu) csatlakozó hírlevelünk 2007. évi 1. számában a következőkről szeretnénk tájékoztatni:

1.)    Elkészült a munkavédelmi képviselők törvényben  előírt képzésének és a regionális fórumoknak a 2007. I. félévi programja.

A képzések és a fórumok időpontjáról és a helyszínéről honlapunk aktuális fejezetében tájékozódhat.

2.)    2007. január 1-től módosult a munkavédelemről szóló törvény, létrejött az integrált munkavédelmi felügyelőség.

A törvény módosított szövegét – a végrehajtásáról rendelkező MüM rendelettel egybeszerkesztve – honlapunk jogszabályok fejezetében olvashatja. Ugyanitt megtalálja az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőségről rendelkező 295/2006. (XII. 23.) sz. Kormányrendeletet is.

3.)    Alapítványunk kuratóriuma 2007. január 5-én ülést tartott. Az alapítókkal kibővített ülésén Péterfy Lajos titkár előterjesztése alapján megtárgyalta az Alapítvány 2006. évi tevékenységét, meghatározta a 2007. évi fő feladatokat.

Az Alapítvány 2006. évi tevékenységéről szóló tájékoztatót honlapunk aktuális fejezetében olvashatja.

4.)    Az Alapítvány kuratóriuma köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik az elmúlt évben munkájukkal, az Alapítvány rendezvényein való részvétellel segítették munkáját.

Köszönetet mond mindazoknak, akik adójuk 1 %-ának felajánlásával biztosították az Alapítvány munkájának anyagi alapját, hozzásegítették kitűzött céljai eléréséhez.

Egyúttal kéri, hogy akik egyetértenek az Alapítvány célkitűzéseivel, 2007-ben is segítsék működését adójuk 1 %-ának felajánlásával.

Az adó 1 %-ának felajánlásáról szóló felhívást, és a rendelkező nyilatkozatot megtalálja honlapunk figyelemfelhívás fejezetében.

 

gyertya.jpg (16355 bytes)

Hírlevelünk minden kedves olvasójának eredményekben gazdag, boldog újévet kívánunk!

A Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány nevében

Hartai Ferenc