Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485 E-mail: E-mail: alapitvany@mvkepviselo.hu
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György
Tisztelt Cím!


A Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért honlapjához (www.mvkepviselo.hu) csatlakozó hírlevelünk 2012. évi 2. számában a következőkre hívjuk fel figyelmét:

1.)     2012. június 7-8-án rendezzük meg Siófokon a Munkavédelmi Képviselők XVIII. Országos Fórumát.

A Fórumra ezúton is meghívjuk a munkavédelmi képviselőket, munkavédelmi  szaktevékenységet végző szakembereket, gazdasági vezetőket, társadalmi tisztségviselőket.

A Fórum meghívóját, programját és a jelentkezési lapot honlapunk „Aktuális” és „Figyelemfelhívás” című fejezeteiben találhatja meg.

2.)     Alapítványunk a több éves hagyománynak megfelelően április 27-én megrendezte a Munkabalesetben  megrokkantak és elhunytak emléknapját.

Az emléknapról honlapunk „Rendezvények” című fejezetében tudósítunk.

3.)     Az Alapítvány ezúton is köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik az elmúlt évben személyi jövedelemadójuk 1 %-ának felajánlásával segítették munkáját.

Kérjük, hogy ebben az évben is segítsék munkánkat.

Az szja 1 %-ának felajánlásához szükséges rendelkező nyilatkozat megtalálható honlapunk „Figyelemfelhívás” című fejezetében.

 

Az Alapítvány nevében:

 

 

                                                                                                         Hartai Ferenc