Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485 E-mail: E-mail: alapitvany@mvkepviselo.hu
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György

Tisztelt Cím!

A Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért honlapjához (www.mvkepviselo.hu) csatlakozó hírlevelünk 2011. évi 4. számában a következőkről szeretnénk tájékoztatni:

1.) 2011. december 13-án tanácskozott az Alapítvány Konzultatív Fóruma.
A Fórumról honlapunk "Képviselői fórumok" c. fejezetében helyeztünk el tájékoztatást.

2.) Az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség (EU-OSHA) 2010-2011. évi kampánya a karbantartási munkák biztonságosabbá tételét tűzte ki célul.
A kampány értékeléséről, tapasztalatairól és a további feladatokról honlapunk "Munkabiztonság" c. fejezetében helyeztünk el tájékoztatást.

3.) A 2011. évben módosult a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. sz. törvény.
A módosítás honlapunk "Aktuális" c. fejezetében található. A jelenleg hatályos törvényt honlapunk "Jogszabályok" c. fejezetében helyeztük el.

4.) Az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség (EU-OSHA) által kifejlesztett - a kockázatértékelést segítő - innovatív eszközről szóló tájékoztatást honlapunk "Figyelemfelhívás" c. fejezetében helyeztük el. A rendszer a www.oiraproject.eu oldalon érhető el.

5.) A Vegyiprop Kft. és a Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért 2012. I. félévi képzési programját honlapunk "Aktuális" és "Figyelemfelhívás" c. fejezeteiben találhatja meg.

Hírlevelünk minden olvasójának, munkavédelmi képviselőknek, munkavédelmi szakembereknek ezúton is köszönjük az Alapítványunk munkájához nyújtott támogatást.

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET
ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

A Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány nevében:

Hartai Ferenc