Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485 E-mail: E-mail: alapitvany@mvkepviselo.hu
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György

Tisztelt Cím!

A Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért honlapjához (www.mvkepviselo.hu) csatlakozó hírlevelünk 2011. évi 2. számában a következőkről szeretnénk tájékoztatni:

1.) Alapítványunk 2011. június 9-10-én, Siófokon rendezi meg a Munkavédelmi Képviselők XVII. Országos Fórumát. A Fórum részvételi felhívását, programját és a jelentkezési lapot honlapunk "Aktuális" és "Figyelemfelhívás" című fejezetében találja meg.

2.) Alapítványunk - az MSzOSz-el együttműködve - ebben az évben is megrendezte április 28-án a munkabalesetben elhunyt és megsérült munkavállalók emléknapját. Az emléknapról honlapunk "Rendezvények" című fejezetében helyeztünk el tájékoztatást.

3.) Hat évvel ezelőtt hunyt el Főcze Lajos, Alapítványunk létrehozásának kezdeményezője, aki haláláig a kuratórium elnöke volt. Halála évfordulóján felkerestük síremlékét és honlapunk "Rendezvények" című fejezetében is megemlékeztünk róla.

4.) Az APEX Tours Kft. Utazási Iroda tanulmányutat szervez Törökországba. A tanulmányútról szóló tájékoztatást és annak programját honlapunk "Figyelemfelhívás" című fejezetében helyeztük el.

5.) 2011. május 5-6-án rendezték meg a Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők V. Fórumát. (VIMFO) A Fórumról honlapunk "Tapasztalatcsere" című fejezetében adtunk tájékoztatást.

6.) Felhívjuk figyelmét, hogy a területi munkavédelmi tanácsadók regionális e-mail címei megszűntek. Április 1-től a munkaved-info@ommf.gov.hu e-mail címen lehet munkabiztonsági és munka-egészségügyi információt kérni, kérdést feltenni, tanácsadási igényt jelezni. A válaszokat az OMMF szakmai osztálya, illetve a területileg illetékes munkavédelmi tanácsadó adja meg. (Forrás: www.ommf.gov.hu)

A Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány nevében:

Hartai Ferenc