Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485 E-mail: E-mail: alapitvany@mvkepviselo.hu
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György

Tisztelt Cím!

A Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért honlapjához (www.mvkepviselo.hu) csatlakozó hírlevelünk 2009. évi 8. számában a következőkről tájékoztatjuk:

1.) A Kormány részére készített jelentés alapján tájékozódhat a munkabiztonság, az üzemegészségügy és az érdekegyeztetés 2008. évi helyzetéről honlapunk megfelelő fejezeteiben.

2.) Az OÉT Munkavédelmi Bizottsága és az Országos Érdekegyeztető Tanács megtárgyalta a Kormány részére készített, "A nemzeti munkavédelmi politikáról és a nemzeti munkavédelmi politika végrehajtását segítő kormányzati program." című Előterjesztést. Az Előterjesztést honlapunk "Rendelet-tervezetek" című fejezetében olvashatja.

3.) 2009. szeptember 23-án Nemzeti Partnerségi Találkozót tartott az OMMF és az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség Magyarországi Fókuszpontja. A találkozón elhangzottakról tájékozódhat honlapunk "Magyar Fókuszpont" című fejezetében.

4.) A 2009. október 20-án megtartott Országos Munkavédelmi Fórum a 2008-2009. évi kockázatértékelési európai kampány záró rendezvénye volt. Ebből az alkalomból megemlékeztek az OMMF megalakulásának 25. évfordulójáról. A Fórumon elhangzottakról tudósítás olvashat honlapunk "Rendezvények" című fejezetében.

5.) A "Nefeledd" Munkavédelmi Klub tevékenységéről és a jelentkezés lehetőségéről tájékoztatást talál honlapunk "Figyelemfelhívás" című fejezetében.

6.) Honlapunk "Üzleti világ" című fejezete új szolgáltató bemutatásával bővült. Megismerheti az UVEX Safety Hungária Bt. teljes termékkínálatát.

A Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány nevében:

Hartai Ferenc