Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485 E-mail: E-mail: alapitvany@mvkepviselo.hu
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György

Tisztelt Cím!

A Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért honlapjához (www.mvkepviselo.hu) csatlakozó hírlevelünk 2009. évi 7. számában a következőkről tájékoztatjuk:

1.) A VEGYIPROP Kft. és a Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért 2009. II. félévében az előző időszakhoz hasonlóan folytatja a munkavédelmi képviselők képzését, regionális munkavédelmi fórumokat szervez, az Alapítvány Konzultatív Fórumán lehetőséget biztosít a képviselőknek tapasztalataik kicserélésére, ismereteik bővítésére.
A rendezvények programja és a jelentkezési lehetőség honlapunk "AKTUÁLIS" és "FIGYELEMFELHÍVÁS" c. fejezetében található meg.

2.) 2009. november 3-6-án Düsseldorfban kerül megrendezésre az A+A 2009. szakvásár és kongresszus.
Az A+A szakvásár és kongresszus a világ legnagyobb szakmai rendezvénye a munkahelyi biztonság és foglalkozás-egészségügy területén.
A kiállításról és kongresszusról részletes tájékoztatást talál honlapunk "AKTUÁLIS" és "FIGYELEMFELHÍVÁS" c. fejezetében.

3.) A munkabalesetek 2009. I. félévi alakulásáról tájékoztatást talál honlapunk "MUNKABIZTONSÁG" c. fejezetében.

A Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány nevében:

Hartai Ferenc