Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485 E-mail: E-mail: alapitvany@mvkepviselo.hu
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György

Tisztelt Cím!

A Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért honlapjához (www.mvkepviselo.hu) csatlakozó hírlevelünk 2009. évi 5. számában a következőkről tájékoztatjuk:

1.)Az Európai Unió Munkavédelmi Ügynöksége fotópályázatot hirdetett a munkahelyi biztonság és egészség témakörében. A pályázaton profi és amatőr fotósok egyaránt részt vehetnek. A pályázat részleteiről és a díjakról honlapunk "FIGYELEMFELHÍVÁS" és "EURÓPAI UNIÓ" c. fejezetében tájékozódhat.

2.)2009. április 28-dikán volt a munkában megrokkantak és elhunytak XIV. Nemzetközi Emléknapja. Az MSzOSz és Alapítványunk által rendezett központi megemlékezésről, az ott elhangzott előadásokról részletes beszámolót olvashat honlapunk "RENDEZVÉNYEK" c. fejezetében.

3.)A CompLex Kiadó munkavédelmi tevékenységet segítő kiadványairól tájékozódhat honlapunk "AKTUÁLIS, HÍREK" és "KIADVÁNYOK, SEGÉDLÉTEK" c. fejezeteiben.

4.) Honlapunk "JOGSZABÁLYOK" c. fejezetét folyamatosan töltjük fel a hatályos, munkavédelemmel összefüggő törvényekkel, jogszabályokkal. A munkavédelmi képviselők munkájához elengedhetetlenül szükséges jogszabályok honlapunkról közvetlenül letölthetők.

A Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány nevében:

Hartai Ferenc