Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485 E-mail: E-mail: alapitvany@mvkepviselo.hu
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György

Tisztelt Cím!

A Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért honlapjához (www.mvkepviselo.hu) csatlakozó hírlevelünk 2009. évi 4. számában a következőkre szeretnénk felhívni a figyelmét:

1.)2009. június 4-5-én Siófokon kerül megrendezésre a

"MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐK XV. ORSZÁGOS FÓRUMA"

A Fórum célja a munkavédelmi képviselők és a munkavédelmi szakemberek felkészítése a 2009-2010. évi jogszabályváltozásokból adódó legfontosabb feladatokra. Így például a munkaegészségügyi rendeletek várható változására, a paritásos munkavédelmi testületek munkájának segítésére.

A Fórumon többek között az OMMF megbízott elnöke és vezető munkatársai, valamint az OMFI igazgatója és vezető munkatársa tartanak előadást.
Előadást tart az Alapítványunk kuratóriumának elnöke, valamint az OÉT Munkavédelmi Bizottság munkavállalói oldalának ügyvivője.
A vitafórumon munkavédelmi bizottsági elnökök, nagyvállalatok munkavédelmi vezetői tartanak vitaindító előadásokat.
A Fórum alkalmával a résztvevők munkavédelmi felszerelések, egyéni védőeszközök kiállítását is megtekinthetik. A Fórum felhívását, részletes programját és a jelentkezési lapot honlapunk "FIGYELEMFELHÍVÁS" c. rovatában találhatják meg.

2.)A CompLex Kiadó munkavédelmi tevékenységet segítő kiadványairól tájékozódhat honlapunk "AKTUÁLIS, HÍREK" és "KIADVÁNYOK, SEGÉDLETEK" c. fejezeteiben.

3.)Honlapunk "JOGSZABÁLYOK" c. fejezetét folyamatosan töltjük fel a hatályos, munkavédelemmel összefüggő törvényekkel, jogszabályokkal. A munkavédelmi képviselők munkájához elengedhetetlenül szükséges jogszabályok honlapunkról közvetlenül letölthetők.

Kérjük, hogy adója 1 %-ának felajánlásával ebben az évben is támogassa Alapítványunkat.

Az adója felajánlásához felhasználható rendelkező nyilatkozat honlapunk "FIGYELEMFELHÍVÁS" c. fejezetében megtalálható.

A Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány nevében:

Hartai Ferenc