Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485 E-mail: E-mail: alapitvany@mvkepviselo.hu
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György

Tisztelt Cím!

A Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért honlapjához (www.mvkepviselo.hu) csatlakozó hírlevelünk 2009. évi 3. számában a következőkről szeretnénk tájékoztatni:

1.)Április 28-a minden évben a munkabalesetben megsérült, elhunyt dolgozókról való megemlékezés napja.
Ebből az alkalomból Alapítványunk a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségével együttműködve megemlékezést tart.
A megemlékezésen az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség vezető munkatársai, valamint az OÉT Munkavédelmi Bizottság ügyvivői, Alapítványunk kuratóriumának elnöke tartanak megemlékezést, adnak tájékoztatást a munkavédelem helyzetéről, az aktuális feladatokról.
A megemlékezés helyszínéről, programjáról, valamint a részvételi feltételekről és a jelentkezésről honlapunk "FIGYELEMFELHÍVÁS" fejezetében tájékozódhatnak.

2.)A CompLex Kiadó munkavédelmi tevékenységet segítő kiadványairól tájékozódhat honlapunk "AKTUÁLIS, HÍREK" és "KIADVÁNYOK, SEGÉDLETEK" fejezeteiben.

3.)Honlapunk "JOGSZABÁLYOK" fejezetét folyamatosan töltjük fel a hatályos, munkavédelemmel összefüggő törvényekkel, jogszabályokkal. A munkavédelmi képviselők munkájához elengedhetetlenül szükséges jogszabályok honlapunkról közvetlenül letölthetők.

Kérjük, hogy adója 1 %-ának felajánlásával ebben az évben is támogassa Alapítványunkat.

Az adó felajánlásához felhasználható rendelkező nyilatkozat honlapunk "FIGYELEMFELHÍVÁS" fejezetében megtalálható.

A Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány nevében:

Hartai Ferenc