Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485 E-mail: E-mail: alapitvany@t-online.hu

Az
alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György

Tisztelt Cím!

 

A Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért honlapjához (www.mvkepviselo.hu) csatlakozó hírlevelünk 2008. évi 3. számában  a következőről szeretnénk tájékoztatni:

2008. június 5-én és 6-án kerül megrendezésre Siófokon a Munkavédelmi Képviselők XIV. Országos Fóruma.

A XIV. Országos Fórum programját úgy állítottuk össze, hogy  elősegítsük a 2008. Január 1-jétől módosított 1993. évi XCIII. számú törvényből adódó legfontosabb feladatok végrehajtását. Megismertessük a kockázatértékeléssel kapcsolatos új követelményeket, az érdekképviselet új módszereit. Felkészítsük a munkavédelmi képviselőket a soron következő választásokra.

Az Országos Fórumon a munkavédelem elismert szakemberei tartanak előadást, biztosítják a konzultáció lehetőségét. Lehetőség nyílik a tapasztalatok cseréjére is.

Alapítványunk honlapjának „Aktuális” és „Figyelemfelhívás” fejezeteiben megtalálható a Fórumon való részvételre a felhívás, a Fórum programja és a jelentkezési lap.

A Fórumra szeretettel várjuk a munkavédelmi képviselőket, munkavédelmi szaktevékenységet végző szakembereket, gazdasági vezetőket és társadalmi tisztségviselőket.

A Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány nevében:

Hartai Ferenc

 

 

 Hírlevelünkre fel- ill. leíratkozhat ide kattintva.