AKTUÁLIS, HÍREK
FIGYELEMFELHÍVÁS
RENDEZVÉNYEK
ÉRDEKEGYEZTETÉS
KÉPVISELŐI FÓRUMOK
EURÓPAI UNIÓ
JOGI ISMERETEK
MUNKABIZTONSÁG
MUNKAEGÉSZSÉGÜGY
KÉMIAI BIZTONSÁG
SZABVÁNYOSÍTÁS
BALESETBIZTOSÍTÁS
EGYÉNI VÉDŐESZKÖZ
MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐK

MAGYAR FÓKUSZPONT
TAPASZTALATCSERE
KÉRDÉSEK-VÁLASZOK
HÍRLEVÉL
KIADVÁNYOK, SEGÉDLETEK
KIADVÁNYOK, SEGÉDLETEK
KAPCSOLATOK

Intézmények
Folyóiratok
Civil kapcsolatok

JOGSZABÁLYOK
RENDELET-TERVEZETEK
ÜZLETI VILÁG
Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 413-13-51, Fax: (36-1) 461-2485
E-mail: mvkepviselo@t-online.hu
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György

Figyelemfelhívás


Munkavédelmi technikus képzés munkavédelmi képviselőknekHa Ön munkavédelmi képviselőként szeretné elmélyíteni a munkavédelmi szakmai ismereteit, figyelmébe ajánlom a Tűzmegelőzés Kft munkavédelmi technikus tanfolyamát, melyet munkavédelmi képviselőknek is indít.

A tanfolyamon lesz egy kiegészítő előadás, ahol Kapás Zsolt úr, (a Mérnöki Kamara munkabiztonsági tagozatának elnöke, az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület elnöke) egy esettanulmány keretében bemutatja, hogyan működhet a munkavédelmi érdekképviselet jól egy adott cégnél, a képviselők hogyan tudják elérni, hogy a munkáltató partnernek tekintse a munkavédelmi képviselőt. Ez az előadás nem a munkavédelmi képviselet jogszabályi hátterét mutatja be, hanem azokat a szakmai és emberi tényezőket, amik segítségével a képviselő valódi lehetőségeket, együttműködést tud "kiharcolni".

A képzés szombati napokon lesz, ezért nem szükséges a munkáltatótól plusz szabadidőt igényelni, de mivel a szakképzési hozzájárulásból finanszírozható, igazi költséget nem jelent a munkáltatónak (ha van még szabad keret a szakképzési hozzájárulásból)

A jelentkezési feltétele: érettségi

Tanfolyam indul: 2010. október 16. (szombat) 8:30 órakor. A képzés 250 órás (kb. 8 hónap) Képzési napok: minden szombaton 8.30-16.00 közt.

A képzés díja: 120.000 Ft/félév. (összesen 2 félév) A képzési díj a jegyzetek árát tartalmazza, de a vizsgadíjat (45.000 Ft) nem. Részletfizetésre van lehetőség. A részvevők ráadásként megkapják a Munka- tűz és környezetvédelmi zsebtörvénytár CD 14.000 Ft értékű munkavédelmi részét. (a tanfolyamdíj legalább felének befizetése után)

A beiratkozás és a képzések helyszíne: Budakalász Faluház, 2011 Budakalász, Szentendrei u 9. (a Lenfonó mellett.)
a képzésről bővebben: http://www.nefeledd.info/tudnkepz.php

Jelentkezési lapok