AKTUÁLIS, HÍREK
FIGYELEMFELHÍVÁS
RENDEZVÉNYEK
ÉRDEKEGYEZTETÉS
KÉPVISELŐI FÓRUMOK
EURÓPAI UNIÓ
JOGI ISMERETEK
MUNKABIZTONSÁG
MUNKAEGÉSZSÉGÜGY
KÉMIAI BIZTONSÁG
SZABVÁNYOSÍTÁS
BALESETBIZTOSÍTÁS
EGYÉNI VÉDŐESZKÖZ
MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐK

MAGYAR FÓKUSZPONT
TAPASZTALATCSERE
KÉRDÉSEK-VÁLASZOK
HÍRLEVÉL
KIADVÁNYOK, SEGÉDLETEK
KAPCSOLATOK

Intézmények
Folyóiratok
Civil kapcsolatok

JOGSZABÁLYOK
RENDELET-TERVEZETEK
ÜZLETI VILÁG
Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485
E-mail: mvkepviselo@t-online.hu
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György

Magyar Fókuszpont


Tisztelt Partnereink!

 

Mint azt Önök már tudják, az Európai Munkavédelmi Ügynökség havonta megjelenteti ingyenes elektronikus hírlevelét (OSHMail), amely a munkahelyi biztonság és egészségvédelem területére vonatkozó európai és nemzetközi hírekkel kapcsolatos szokásos frissítéseket tartalmazza. A hírlevél kiváló pillanatképet biztosít a legújabb munkavédelmi fejleményekről; elvezet egy konkrét érdeklődési területről szóló honlaphoz; közli az Ügynökség legutóbbi publikációit stb.

 

A hírlevelet 22 nyelven jelentetik meg – a bolgár és a román nyelvet csak a legutóbbi számban adták hozzá a nyelvi körhöz –, és az alábbi címen érhető el:

http://osha.europa.eu/news/oshmail/index.htm.

 

Szeretnénk megosztani ezeket az információkat hálózati partnereinkkel is, akik - tagjaikon és egyéb érdekelt kapcsolataikon keresztül - segíteni tudnának ezen eszköz népszerűsítésében. 

 

Az OSHMailt különböző módszerekkel lehetne népszerűsíteni, íme néhány:

 

·         A fenti linket el lehet küldeni szervezetük tagjainak, és meg lehet kérni Őket, hogy regisztráljanak az oldalon.

·         Meg lehet jelentetni egy webes kedvcsinálót a honlapjukon, arra kérve a felhasználókat, hogy iratkozzanak fel a hírlevélre. Hasznos példát találhatnak az alábbi címen: http://osha.europa.eu/info/index_html/news_article2006-02-27.2059396457

 

Hálásak lennénk, ha segítenének nekünk ezen hasznos eszköz népszerűsítésében, és ily módon Európa-szerte növelhetnénk a munkavédelmi kérdésekhez kapcsolódó tudatosság szintjét, hiszen a biztonság és az egészség mindannyiunk gondja – ha jó nekünk, jó az üzletnek is.

 

Amennyiben bármilyen egyéb információra lenne szükségük, vegyék fel a kapcsolatot Jean-Philippe Florent web-szerkesztővel (florent@osha.europa.eu).

.

 

 


vissza