AKTUÁLIS, HÍREK
FIGYELEMFELHÍVÁS
RENDEZVÉNYEK
ÉRDEKEGYEZTETÉS
KÉPVISELŐI FÓRUMOK
EURÓPAI UNIÓ
JOGI ISMERETEK
MUNKABIZTONSÁG
MUNKAEGÉSZSÉGÜGY
KÉMIAI BIZTONSÁG
SZABVÁNYOSÍTÁS
BALESETBIZTOSÍTÁS
EGYÉNI VÉDŐESZKÖZ
MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐK

MAGYAR FÓKUSZPONT
TAPASZTALATCSERE
KÉRDÉSEK-VÁLASZOK
HÍRLEVÉL
KIADVÁNYOK, SEGÉDLETEK
KAPCSOLATOK

Intézmények
Folyóiratok
Civil kapcsolatok

JOGSZABÁLYOK
RENDELET-TERVEZETEK
ÜZLETI VILÁG
Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485
E-mail: mvkepviselo@axelero.hu
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György

FIGYELEMFELHÍVÁS

A Verlag Dashöfer Szakkiadó legújabb kiadványa nem hiányozhat egyetlen munkavédelmi szakember könyvespolcáról sem!

 

 

"Munkavédelmi Tippek című szakfolyóiratunk havonta 16 oldalon jelenik meg, és közöl cikkeket, tanulmányokat több évtizedes szakmai múlttal rendelkező gyakorlati szakemberektől és a szakhatóságok (OMMF, ÁNTSZ, minisztérium) munkatársaitól, felügyelőitől, akiknek a javaslatai, információi garanciát jelentenek a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkahelyek megteremtésére és így a bírságok elkerülésére.

A téma aktualitását mutatja az is, hogy 2006. januárjától több változás történt a munkavédelmi és a munkaügyi ellenőrzésről szóló törvényekben is. Ismerjen meg minden újdonságot időben, hogy ne kelljen 20 millió Ft-t bírságra költenie.

 

Kinek ajánljuk szaklapunkat?

 

Minden munkáltatónak, hiszen az ő felelősségük biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkahelyek kialakítása. Továbbá szakembereknek, úgy, mint munkavédelmi szakember, munkavédelemért felelős vezető, mert az ő szakismeretükkel és hozzáértésükkel valósíthatók meg az Mvt. előírásai. Illetve munkavédelmi képviselők, tűzvédelmi szakemberek és műszaki vezetők is találnak a munkájuk elvégzéshez hasznos ismereteket, tippeket.


Folyóiratunk a következő területeken támogatja az Ön munkáját:

- változások követése (jogszabályok, szabványok, előírások)
-
egyéni védőeszközök (minősítés, juttatás, használat, karbantartás, stb.)
- kockázatértékelés, kockázatbecslés
- munkavédelmi oktatás
- munkavédelmi ellenőrzések
- felügyelői tapasztalatok
- kapcsolódó területek, pl.: tűzvédelem, katasztrófavédelem, polgári védelem
- szakmai tanácsadás

 

A havonta megjelenő folyóiratunk segítségével Ön hónapról hónapra gyorsan és megbízható forrásból szerezheti be a munkájához elengedhetetlenül fontos információkat. Legyen Ön munkáltató, vagy munkavédelmi szakember, netán munkavédelemi képviselő minden számunkban megtalálja a legfrissebb híreket, érdekességet a munka- és tűzvédelem világából.

 

Mit tud Önnek nyújtani ez a hírlevél?


Aktuális - A legújabb szakmai információkkal jelenik meg havonta a kívánt és kedvelt formátumban.

Gyakorlatias - A cikkeket rövid, tömör és szemléletes formában jelentetjük meg. A változásokat nem csupán közzétesszük, hanem közérthető magyarázatokkal is ellátjuk.

 

Mindig naprakész - A munkavédelem területén bekövetkező törvény-, valamint jogszabály-változásokra/módosításokra azonnal felhívjuk a figyelmét, így Ön is felkészülten fogadhatja a változásokat.

 

Nincs reklám - Hírlevelünk nem tartalmaz reklámfelületet, csak időszerű információkat a munkavédelem egész területéről és az előfizetői kérdésekre adott válaszokat.

Ingyenes tanácsadás - Ha Ön eljuttatja kérdését Kiadónkhoz, neves szakértőink adnak ingyenes választ, rövid határidőn belül.

 

Milyen konkrét problémák megoldásában segítjük Önt?

 

Egyéni védőeszközökre vonatkozó előírások ismerete:

-         Ez az egyike azon területeknek, ahol számos jelentős változás történt, és van még idén is kilátásban. Továbbá rendszeresen minősítenek újabb és újabb eszközöket, melyek munkavállalói egészségét szolgálják. Legyen tájékozott az új eszközök és a rendeletek területén egyaránt.

 

Kockázatértékelés elvégzése és készítése:

-         Mai napig gondot okoz mind a munkáltatók mind a szakemberek számára e kötelezettség elvégzése. Ezért az OMMF és az ÁNTSZ is különös figyelmet szentel e feladatnak, melyet fokozottan ellenőriz. Természetesen segítséget is nyújt, hiszen új útmutatásokat is megjelentettek, amelyek értelmezését olvashatják lapunk hasábjain. Sőt, az új módszereket, alkalmazhatóságukat is Ön elé tárjuk.

 

A munkavállalók tájékoztatása:

-         A munkavédelmi oktatás szerepét és jelentőségét nem elég mondani és „papíron” letudni, igenis komolyan oda kell rá figyelni, hiszen ha a munkavállaló nincs a megfelelő ismeretek birtokában, akkor önmagában és a berendezésben is kárt tehet, ami Önnek plusz idő és bevétel kiesést okoz.

 

Munkavédelmi ellenőrzések:

-         Az OMMF felügyelői létszáma jelentősen megnőtt, így bármikor számíthat Ön is egy ellenőrzésre. Ha Ön már kapott értesítést a vizsgálatról, akkor még 3 napja van arra, hogy megfogadja tanácsainkat és pótolja az esetleges hiányosságokat. Apró tippek, észrevételek, amelyeket a felügyelők tapasztalatai alapján állítottunk össze. 

 

Szakmai tanácsadás:

-         Ön kérdez – szakembereink 48 órán belül választ adnak kérdéseire. Tegye fel szakmai kérdéseit most!

 

Ön is láthatja, hogy igen sokrétű információval szolgálunk Önnek hónapról hónapra, hogy legyen biztos ismereteiben és legyenek biztonságban munkavállalói és berendezései,

 

Szakembereink akik a minőségi, megbízható és precíz szakanyagokat biztosítják:

Dr. Bukovics István, BM OKF: tűzvédelem
Eöri Tiborné, OMMF: egyéni védőeszközök
Galló Sándor, OMMF: munkabalesetek, ellenőrzési tapasztalatok
Gádor János, Fókuszpont: EU tapasztalatok
Kálmán László: Közlekedés- és villamosbiztonság
Nemeskey Károly, MSZH: gépek biztonságtechnikája
Spiegel István: anyagmozgató gépek
Tövisházi Csaba, OMMF: szabványok, jogszabályok
Dr. Varga László, OMMF: törvényi, jogszabályi háttér

Extra ajándékaink éves előfizetőink számára:

1. Minden nyomtatott éves folyóirat megrendelője egy gyűjtőmappát kap ajándékba, melybe havonta lefűzheti az egyes számokat, így megkönnyítve az olvasást, és az archiválást.

2. Munkavédelmi nyomtatványcsomag (nyomtatott forma, önátírós tömbökben): tartalmazza a legfontosabb munkavédelmi dokumentumokat, mely minden munkahelyen elengedhetetlen úgy mint: munkabaleseti jegyzőkönyv, módosító jegyzőkönyv, kárigény bejelentő lap, munkabaleseti nyilvántartás.

3. Munkavédelmi oktatási segédlet: évente több alkalommal küldünk az Ön cége profiljának megfelelő oktatási anyagokat, mely oktatási tematikát, kidolgozott kérdéseket, és teszt-sorokat is tartalmaz

A kiadvány ára 17.596 Ft (éves előfizetés), melyet interneten keresztül 20 % kedvezménnyel rendelhet meg, azaz 14.077 Ft (plusz 20% ÁFA)


vissza